top of page
flappers.jpg

képzőművész • tervező • író • fordító • tanár     

A magyar származású Simon Emese az égész életét a művészetek hajszolásának szentelte. Gyermekkora óta kiváló finom-motorikus és kreatív képességekkel rendelkezett, ami az évek alatt egyedi esztétikus vízióvá forrta ki magát. A kilencvenes években Los Angelesben mint festőművész és grafikus tevékenykedett, a 2010-es években pedig főként luxus divatcikkek termékfejlesztésével és lakberendezéssel foglalkozott. 6 évvel ezelőtt megalapította a TURBÓ NYELVSTÚDIÓT mely két részlegből áll: irodalmi fordítás szolgáltatások magyarról angolra, és angol nyelv oktatás gyerekeknek és felnőtteknek. 2020-ban megírta első angol nyelvű gyermek verses kötetét mely 2021 augusztusában kerül nyomtatásba. 
A Portfolio Galériák itt tekinthetők meg. 

 

elérhető szolgáltatások

Screen Shot 2021-05-05 at 20.30.31.png
A Turbó Nyelvstúdió angol fordítással és oktatással foglalkozik.

Szépirodalmi művek és egyéb publikációk magyarról angolra fordítása anyanyelvi szinten. 

Angol oktatás és kurzusok gyerekeknek és felnőtteknek, kezdőtől haladó szintig.

LAKBERENDEZÉS

A tökéletes otthon az, ahol az esztétika és funkció találkozik. Akár egy szobát vagy egy teljes lakást szeretne újra gondolni, komplett 3D tervezéssel állunk rendelkezésére. 
l2.jpg

ARCULAT • LOGO • HONLAP 

Komplett arculat, logo, és holnap tervezés vállalkozások és cégek részére. Az egységes vizuális megjelenés hozzásegíti cégét, hogy azt kommunikálja magáról, amit  képvisel. Az egyedi megjelenés, és a könnyű azonosíthatóság alap pillérei minden sikeres marketing tevékenységeinek.
lotuswellnesslogo.jpg

GRAFIKAI TÖRDELÉS

Kiadványok, prospektusok, katalógusok, borító tervek, reklám anyagok teljes körű grafikai és nyomdai előkészítése. 
layoutdesign.jpg

TERMÉK FEJLESZTÉS & FOTÓZÁS

DSC_7726b.jpg
Akár luxus kivitelezésű kiegészítőkről, akár lakberendezési tárgyakról van szó, a tervezéstől egészen a gyártásig a folyamat minden szakaszában segítségére tudunk lenni. Méterárú, rövidárú  és bőr kereskedésekkel, manufaktúrákkal és gyárakkal kiépített kapcsolatok Franciaországban, Olaszországban, és Indiában. A kész termék fotózása, reklámanyagok készítése.

HONLAP TERVEZÉS

Egyedi grafikai elemekkel készített honlap és webshop tervezése. 
 
Screen Shot 2021-08-01 at 1.33.05.png

GRAFIKA & ILLUSZTRÁCIÓ

Multimédia illusztrációk munkafolyamata általában kézzel festett vízfesték képekkel kezdődnek ami további photoshop grafikával vannak kidolgozása. 
Felhasználási területek: kiadvány borítók, reklámok, selyem sálak, egyedi anyagok és bútorszövetek.
artdeco1b.jpg
DSC_2968fb.jpg

Kérjen árajánlatot!

Hamarosan jelentkezünk!

kapcsolat
bottom of page