top of page
Screen Shot 2021-05-05 at 20.30.31.png

"Az angoltudás nem csak egy oktatási cél, hanem egy befektetés a jövőbe."

Happy Little Girl

Turbo Baby Program

4-8 éves gyerekekre kifejlesztett
ANGOL tanfolyam

#1 Ovis és Alsós 
nyelvtanulási technika Magyarországon! 

CSAK ITT ÉRHETŐ EL!

Mitől különbözik a TURBO BABY a többi ovis angol foglalkozásoktól?

Megalkottunk egy módszert, amely hatékonyan elősegíti a gyors szinapszisok kialakulását az agyban. Ennek köszönhetően a kisgyerekek akár tízszer több információt is képesek elsajátítani, mint a hagyományos oktatási módszerek használata esetén.

A Turbo módszer sikerének egyik kulcsa az, hogy olyan oktatási technikát fejlesztettünk ki ami lebilincseli a kisgyermekeket és tele van sikerélményekkel. Ennek eredményeként mindössze havi 270 perc foglalkozás alatt maximális mennyiségű nyelvanyagot képesek elsajátítani, kihasználva minden pillanatot.

Mennyi ideig tart a tanfolyam?

Turbo Baby Alapok
-1 éves tanfolyam -havi 4.5 óra
Turbo Baby Extra
-1 éves tanfolyam (alapok folytatása) -havi 4.5 óra

Mennyibe kerül a tanfolyam?

12000 forint/ hó

Lehet év közben is beiratkozni?

Igen. Mivel körkörös technikával tanítunk, ezért a tanfolyamba bármikor be lehet csatlakozni.

Beiratkozás:
70/647-6789

kite, bird, cha 1-3_edited.jpg

Turbo Baby Program
4-8 éveseknek

Mit tanulnak nálunk a gyerekek?

Minden szükséges alapot az angol nyelv elsajátításához, több mint 800 szót, 40+ verset, dalt, és mondókát, alap mondatszerkezeteket, berögzött szórendeket, tökéletes kiejtést (az órákat anyanyelvi tanár tartja), hogy hozzásegítse a diákokat magabiztosság, valamint szilárd alapok megszerzéséhez az angol nyelvben.

Miért kell már óvodás korban elkezdeni angolul tanulni?

  1. Nyelvi Érzékeny Korszak: Az óvodás évek a nyelvtanulás ideális időszaka. A gyerekek ebben az időszakban könnyebben és gyorsabban tanulnak meg új nyelveket, mivel agyuk rendkívül érzékeny a nyelvi impulzusokra.

  2. Természetes Nyelvelsajátítás: Az óvodások a nyelvet természetes módon sajátítják el, olyan módon, ahogy az anyanyelvüket is megtanulták. Ezáltal könnyebben integrálják a kiejtést, a szókincset és a nyelvi struktúrákat.

  3. Örömteli Tanulás: Az óvodások játékosan, kreatívan és élményszerűen tanulnak. Az angoltanulás ilyen környezetben nemcsak hatékony, de örömteli is lehet, ami erősíti a gyerekek motivációját.

  4. Kommunikációs Készségek: Az angol nyelvtanulás segít a kommunikációs készségek fejlesztésében, amelyek nem csak a nyelvi, de az általános kommunikációban is hasznosak.

  5. Önbizalom és Nyitottság: Az angol nyelvtudás az önbizalom növelését eredményezheti, amely pozitívan hat a gyermekek szociális és akadémiai életére. Emellett nyitottabbá teheti őket más kultúrák és perspektívák iránt.

  6. Későbbi Tanulási Előnyök: Az óvodás években megszerzett alapok könnyebbséget jelenthetnek az iskolai angol tanulás során, amikor a nyelvtudás fejlesztése komplexebbé válik.

Az óvodás korban elkezdett angol tanulás tehát nemcsak a nyelvi készségeket fejleszti, hanem számos egyéb előnnyel is jár, amelyek elősegítik a gyermek fejlődését és életkészségeit. Ezért lehet rendkívül értékes befektetés a jövőjükbe.

Ha bármilyen kérdése van, további információért forduljon hozzánk bizalommal!

Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatra a szülőkkel. Ezért kérjük, hogy információért és a beiratkozással kapcsolatos kérdésekért telefonon vegyék fel velünk a kapcsolatot. Köszönjük!

Turbo Nyelvstúdió

Amennyiben igényli szívesen felhívjuk Önt.

bottom of page