top of page
Screen Shot 2021-05-05 at 20.30.31.png
Gyerekek
Ovis program 3-8 éveseknek

A gyerekek életük első napjától az anyanyelvüket tanulják. Szívják magukba a hangokat és ritmusokat, és amikor elég szókincsük van, megszólalnak, és pár éven belül  folyékonyan beszélnek.

Ugyanezzel a metódussal kell tanítani őket más nyelvre is. Először masszív szókincset, és a nyelv ritmusát kell berögzíteni nekik, hogy mindazok a nehéz nyelvtani dolgok amiknek felfogásával sok felnőtt küszködik számukra teljesen természetes legyen. Ehhez fejlesztettem ki a Turbo Baby metódust, amivel az első néhány hónapon belül már több tucat mondatszerkezetet és több száz szót megtanulnak játékosan, észrevétlenül. 

A gyerekek heti négyszer 15 perces órákon vesznek részt - ennyi ideig tudnak egyhelyben ülni a monitor előtt. :)   K-Sz-Cs-P   19:00-19:15

A csoportban 2-6 gyermek van.

Iskolás program 9-12 éveseknek

Bár a legtöbb szülő automatikusan egyéni korrepetálást igényelne csemetéjének, a tapasztalatom szerint sokkal hatékonyabban tanulnak diákok mikro csoportokban. 

A tanulók kor/szint/képesség szerint vannak csoportokba bontva ami általában 3-4, maximum5  főig terjed. 

Ez azt jelenti, hogy általában pár év korkülönbséggel vannak egy csoportban a gyerekek, úgy hogy körülbelül ugyanannyi tudással rendelkeznek. Célom mindenkor az, hogy a gyermek ne csak lépést tartson, hanem fejlődjön is, és a maximumot kihozza magából, egy olyan közegben ami ezt támogatja. 

Az órák maximálisan kommunikációra épülnek, és  az alapoktól rá vannak vezetve hogy hogy kell önállóan mondatot szerkeszteni. Az elsődleges célom nem csak az hogy ötös tanulók legyenek, hanem hogy valóban tudjanak beszélni angolul. 

Azok a gyerekek akik már jópár éve tanulnak angolul, a tudásuk szinte mindig hiányos. 

A 9-12 évesek 60 perces órákon vesznek részt. Esetenként heti 2x fél órás csoportokat is szervezek.

A csoportban 2-4 gyermek van.

 

Happy-children-in-a-circle-HD-picture.jp
bottom of page