Screen Shot 2021-05-05 at 20.30.31.png

Tanulj angolul anyanyelvi tanártól!

Amerikában nevelkedtem, végeztem tanulmányaimat, és éltem közel harminc évet.

Sikerem abban rejlik, hogy kifejlesztettem egy hatékony oktatási metódust ami magolás mentesen és szórakoztatóan tanít meg angolul. 

Mivel nem Magyarországon tanultam angolul ezért teljesen más megközelítésből tanítom a nyelvet, ami eltér a Magyar oktatási rendszer technikájától. Az általam nyelvvizsgára felkészített diákok  eddig 100% sikeres vizsgát tettek.

A legkisebbeket többek között általam költött rímes versikékkel tanítom, melyekkel több mint 300 szavas szókincset szereznek 6 hónapon belül. A versek audio és könyv formájában egyedi illusztrációkkal 2021-ben kerülnek kiadásra. 

Élj Angolul!

Teljes elmerülés a nyelvben

 

Ha most kezdesz el tanulni, azt kérdezed:

- Mennyi ideig tart megtanulni angolul beszélni? Ha újrakezdő vagy, azt akarod tudni mikor fogsz tudni végre magabiztosan és helyesen beszélni.

Nos, vannak bizonyos tudományosan bizonyított technikák amik a nyelvtanulás folyamatát rohamosan felgyorsítják, bármilyen szintről is indulsz. Először is meg kell tanulni hogy "hogy" kell tanulni. Ha eldöntötted, hogy a legjobb módszerekkel, gyorsan akarsz megtanulni angolul, akkor jó helyen jársz. 

BEIRATKOZÁS

06/70-647-6789

Family Portrait

•kis létszámú csoportok

•egyéni foglalkozások

Felnőtt

Tanfolyamok

Szeretnél olyan nyelvtani magyarázatokat kapni amik végre a helyére teszik az angolt a fejedben?

 

Mivel nem itthon tanultam meg angolul, máshonnan közelítem meg a nyelv logikáját mint ahogy eddig tanultad...Tudj meg többet!

Gyerek

Oktatás

Ovis program

3-8 éveseknek

Sulis program

9-13 éveseknek

Tudtad hogy egy gyermek akár 4 nyelvet is meg tud tanulni egyszerre különösebb erőfeszítés nélkül?... Tudj meg többet!

 

Miért ONLINE?

Mindenki attól tart, hogy az online tanulás nem olyan személyes, és nehezebben lehet tanulni. Pedig nálam pont az ellenkezője igaz.

Ugyanis óra közben nem engem nézel, hanem megosztom a monitoromat veled. Több mint 600 interaktív modulával dolgozunk, és ahogy kimondasz valamit angolul, látod is a szavaidat a képernyőn. Így könnyen, vizuálisan lehet analizálni mit rontottál el. Ezt egy szobában, papír és ceruzával lehetetlen lenne. 

Amióta online tanítok, a tanítványaim kétszeres gyorsasággal fejlődnek. 

Egyéb előnyei az online tanulásnak:

• Ha hely szerint választod meg az angol tanárodat, nem biztos hogy a lehető legjobb tanárnál tudsz tanulni. Viszont ha online tanulsz, bárhol is vagy, elérhető vagyok számodra. 

• Nem kell utazgatni sehova, ami sok plusz idő, akár pizsamában is tanulhatsz. 

Online-events-500x300-2_edited.jpg
img.jpg
happy-kids-s.jpg

2021 NYÁR

Amerikai tábor

egész nyáron

folyamatos délelőtti és

délutáni táborok

TURBÓ BABY
3-7 éveseknek

TURBÓ KIDS
8-11 éveseknek

További információ és beiratkozás telefonon

06/70-647-6789