A magyar származású Simon Emese az égész életét a művészetek hajszolásának szentelte. Gyermekkora óta kiváló finommotorikus és kreatív képeszségekkel rendelkezett, ami az évek alatt egyedi esztétikus vízióvá forrta ki magát. A kilencvenes években Los Angelesben mint festőművész és grafikus tevékenykedett, az utóbbi tíz évben pedig Európában  főként luxus divatcikkek termékfejlesztésével foglalkozik. De a különböző művészeti ágak iránt érzett szenvedélye itt nem állt meg, így portfóliója számos művészeti ágat tartalmaz.

GRAFIKAI TÖRDELÉS

Kiadványok, prospektusok, katalógusok, borító tervek, reklám anyagok teljes körű grafikai és nyomdai előkészítése. 

LOGO & ARCULAT TERVEZÉS

Komplett arculattervezés cégek és vállalkozások részére. Az egységes vizuális megjelenés hozzásegíti cégét, hogy azt kommunikálja magáról, amit  képvisel. Az egyedi megjelenés, és a könnyű azonosíthatóság alap pillérei minden sikeres marketing tevékenységeinek.

TERMÉKFEJLESZTÉS

Akár luxus kivitelezésű kiegészítőkről, akár lakberendezési tárgyakról van szó, a tervezéstől egészen a gyártásig a folyamat minden szakaszában segítségére tudunk lenni. Méterárú, rövidárú  és bőr kereskedésekkel, manufaktúrákkal és gyárakkal kiépített kapcsolatok Franciaországban, Olaszországban, és Indiában. 

TERMÉK FOTÓZÁS

Az első lépés egy termék prezentációjánál a fotózás. Ha ezt a lépést elszúrjuk, akkor a többi... mondhatni veszett fejsze nyele.... Milyen a tökéletes termék fotó?
-Ami életre kelt egy tárgyat a szemünk előtt, ami nem hagy maga után kérdezni valót. 
 

HONLAP TERVEZÉS

Wix honlapok tervezése. Ugyan a Wix egy template alapú szerkesztő, a megrendelt honlapok kizárólag egyedi tervezésüek.
 
Shopify honlapok tervezése.
Shopify a legjobb választás webshop építéséhez.  
poppy.jpg

ILLUSZTRÁCIÓ

Multimédia illusztrációk munkafolyamata általában kézzel festett vízfesték képekkel kezdődnek ami további photoshop grafikával vannak kidolgozása. 
Felhasználási területek: kiadvány borítók, reklámok, selyem sálak, egyedi anyagok és bútorszövetek.

FESTÉSZET

További képeket a PORTFOLIO menüpont alatti galériákban lehet megtekinteni. 

 
 
 
 
 
 
 

If you are interested in licensing artwork or commissioning Emese for a project,

feel free to get in touch.

emesesimon.com @all rights reserved.